Wij zijn er voor u! Wij krijgen graag van u het vertrouwen om u te ontzorgen op financieel gebied. En dat gaat verder dan u misschien denkt. Ons vak werd vanouds aangeduid als dat van ‘belastingadviseurs’. En dat zijn we ook vandaag nog steeds.

Maar onze diensten behelzen veel meer dan het verzorgen van uw jaarlijkse financiële verplichtingen ten opzichte van de overheid.

Daarom belichten we hieronder vooral onze toegevoegde waarde. Wij bieden u de keuze uit twee pakketten, helder en overzichtelijk.

Full service programma

De basis voor elke succesvolle organisatie is de beschikbaarheid van goede stuurinformatie en de vertaling van deze informatie naar de praktijk van uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Wij zetten u in 3 stappen op voorsprong.
STAP 1
Wij helpen u bij het inrichten en optimaliseren van uw (online) financiële administratie

STAP 2
Wij zorgen voor betrouwbare en tijdige managementinformatie (online dashboard)

STAP 3
Wij analyseren jaarlijks uw cijfers en vertalen deze naar uw dagelijkse bedrijfsvoering

Vanzelfsprekend ontzorgen wij u ook met uw jaarlijkse financiële verplichtingen (btw-aangifte, jaarrekening, aangifte IB of VB)

Ons Full service programma is bij uitstek geschikt voor ondernemers die volledig ontlast willen worden op financieel vlak en jaarlijks een slag dieper met elkaar de cijfers in wil duiken.

Ik wil graag meer weten

Partner programma

In ons Partner programma krijgt u alles uit ons Full service programma, maar gaan we een flinke stap verder, door op de stoel naast u te gaan zitten. Fiscalys onderneemt met u mee door u niet alleen financieel te ontzorgen maar ook proactief te adviseren en met raad en daad bij te staan in uw bedrijfsvoering! Elke maand nemen wij de belangrijkste zaken door, signaleren, evalueren en sturen bij waar nodig. Financieel management noemen we dat.

Komen we zaken tegen die over de grenzen van ons kunnen gaan, dan schakelen wij graag ons uitgebreide netwerk in. Uiteindelijk zijn we Partners!

Aanvullende financiële diensten

Fiscalys werkt samen met verschillen partijen om u ook te kunnen ondersteunen bij;

–           Salarisadministratie
–           Accountantsverklaring
–           Financiële planning

Wat kost het mij?

Die vraag draaien wij graag om, wat levert het u op? Maar dat is natuurlijk aan ons om te bewijzen. Wij komen graag bij u langs om uw behoefte te inventariseren.

Wij werken met een helder en transparant prijsmodel zodat u direct weet waar u aan toe bent. Voor gewerkte uren moet betaald worden, dat weet u als ondernemer als geen ander, maar wij houden niet van uurtje factuurtje gedrag.

Wij ondernemen graag met u met heldere en transparante voorwaarden tegen een reële prijs.

Ik wil graag meer weten

Wat kost het mij?

Die vraag draaien wij graag om: wat levert het u op? Maar dat is natuurlijk aan ons om te bewijzen. Wij komen graag bij u langs om uw behoefte te inventariseren.

Wij werken overigens met een transparant prijsmodel, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Voor gewerkte uren moet betaald worden, dat weet u als ondernemer als geen ander, maar u zult bij ons geen ‘uurtje factuurtje’ houding aantreffen.

Kortom: we ondernemen graag met u, onder heldere voorwaarden, tegen een reële prijs.