Laagdrempelig, toegankelijk en snel

 

Bij Fiscalys zijn we trots op ons bedrijf, ons team en onze dienstverlening. Samen werken we aan een optimale persoonlijke, vakkundige dienstverlening voor onze klanten. Mooi gezegd, maar hoe werkt dat in de praktijk? Wie kan dat beter vertellen dan onze klanten zelf! Het woord is aan Truus de Smit, eigenaar van Makelaardij Luckerhof in Amerongen.

Unieke werkwijze

Makelaars zijn er in overvloed, zeker ook in de regio Amerongen. Wat maakt Makelaardij Luckerhof bijzonder? Het eerste onderscheid valt direct op: bij Makelaardij Luckerhof staat de verkoopprijs altijd vermeld op het verkoopbord: direct en transparant. “Daarnaast kiezen wij heel bewust voor een persoonlijke aanpak. We werken met een team van enthousiaste vrouwen, en zorgen er altijd voor dat een klant zich bij ons thuis voelt.” Makelaardij Luckerhof is nauw betrokken bij lokale verenigingen en initiatieven en is zeer actief op social media. “Daar geloof ik echt in! Ik vind het belangrijk dat we lokaal zichtbaar zijn, en dat mensen zo laagdrempelig kunnen kennismaken met ons team en onze manier van werken.

Waarom Fiscalys?

Truus heeft Makelaardij Luckerhof elf jaar geleden overgenomen. In de eerste fase van haar ondernemerschap was het voor Truus lastig om de zaken op de rit te krijgen, en ze kreeg hierbij weinig advies van haar toenmalige accountant. “Een oom van me wees me toen op Fiscalys, en gaf me het advies om contact op te nemen met Fiscalys”. Fiscalys heeft Makelaardij Luckerhof geadviseerd in de opbouwfase van de onderneming, en heeft tevens de fiscale constructie van de onderneming opnieuw ingericht.

Net even anders

Zoals Makelaardij Luckerhof bewust kiest voor een unieke, persoonlijke aanpak, is ook de dienstverlening van Fiscalys ‘net even anders’. Geen uurtje-factuurtje, maar een vast tarief. Geen groot team van medewerkers, maar een vaste adviseur en assistent. “Het contact met Fiscalys is heel laagdrempelig. Fiscalys pakt de zaken echt supersnel op, daar ben ik heel blij mee.”

Wat kan er beter?

Truus de Smit is een ondernemer met een duidelijke visie en een doel voor ogen: ze weet wat ze wil, en stelt hoge eisen aan zichzelf en haar onderneming. Wat kan Fiscalys nog verbeteren aan haar dienstverlening? “Ik ben makelaar, daar ben ik echt goed in. De financiële zaken van het bedrijf horen er wel bij, maar daar haal ik geen energie uit. Maar ik wil natuurlijk niet te veel belasting betalen. Fiscalys zou mij denk ik nog proactiever kunnen adviseren, daar is nog wel winst te behalen.”

Kijk voor meer informatie over Truus de Smit en Makelaardij Luckerhof op: http://www.luckerhof.nl/ of https://nl.linkedin.com/in/truus-de-smit-806a5731