Grada Snoek, Interim secretariaat en portretfotografie

Grada Snoek, woonachtig in Hoevelaken, is sinds 1 januari 2011 in het bezit van een eigen bedrijf met twee werkgebieden: Interim secretariaat en portretfotografie. “Als managementondersteuner ben ik direct inzetbaar, bijvoorbeeld bij vakanties, ziekte of zwangerschapsverlof. Verder richt ik mij op een van mijn passies, de medezeggenschap in bedrijven. Ik ben niet alleen als ambtelijk secretaris, maar ook als coach en adviseur inzetbaar.”

Een vertrouwd bedrijf met veel deskundigheid

En hoe komt een ZZP-er terecht bij Fiscalys? “Vanuit het verleden (echtgenoot met eigen zaak) was ik al bekend met Fiscalys, voorheen Hinderks Lubberink Belastingadviseurs. Voor mijn eigen bedrijf ben ik eigenlijk als vanzelfsprekend bij hen terecht gekomen c.q. bij hen gebleven. Het is voor mij een vertrouwd bedrijf met veel deskundigheid, waardoor ik vrij zorgeloos mijn administratie kan bijhouden en op gezette momenten kan overdragen.”

“Deskundig, goed bereikbaar en plezierig in de omgang”

Goede tips ten aanzien van administratieve zaken en snel werken

Grada Snoek vat de kernkwaliteiten van Fiscalys als volgt samen: “naast de deskundigheid is er voor mij nog een aantal zeer prettige kenmerken: het is een klein bedrijf, waardoor ik alle medewerkers “ken” (al was het alleen maar via de telefoon), ze zijn zeer goed bereikbaar, altijd bereid mee te denken, zeer plezierig in de omgang, kennen mij en mijn omstandigheden als klant goed, geven goede tips ten aanzien van administratieve zaken en werken snel. Kortom: de juiste belastingadviseur voor mij!”

Kijk voor meer informatie op: www.gradasnoek.nl en/of linkedin.com/in/gradasnoek.