13 mei 2019

Wij bij Fiscalys hebben gemerkt dat er vraag is naar een gebruiksvriendelijke manier om te factureren. Er werken namelijk nog veel ondernemers in Word of Excel voor de facturatie. Dit kan foutgevoelig zijn voor verkeerdere optellingen of een chronologische volgorde van de factuurnummering, ook is er weinig overzicht.

Online zijn er verschillende tools te vinden om dit proces te vereenvoudigen. Daarom hebben wij een onderzoek gestart en verschillende mogelijkheden getest om zo onze ondernemers een beter advies te kunnen geven.

 We hebben een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk onlinefacturatieprogramma gevonden en uitvoerig getest. Dit programma heeft een fijne interface en een makkelijke werking. U kunt eenvoudig facturen online versturen in een volledig eigen huisstijl. Daarbij kunt u de mogelijkheid aanbieden aan de klant om de factuur via iDEAL te betalen, wordt u attent gemaakt op het versturen van betalingsherinnering en is er een mobiele app! Ook hoeft u de administratie niet meer handmatig bij ons aan te leveren, de data wordt dagelijks online doorgezet naar ons boekhoudpakket.
Op de website van het programma zijn meer mogelijkheden terug te vinden:
www.wefact.nl.

 Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend deze mogelijkheid met ons te bekijken. Op deze manier kunt u zelf eens ervaren of dit ook voor u een oplossing gaat bieden.