28 feb 2019

Mijn naam is Arieke Lubberink-Bergwerff 

Ik ben getrouwd met Geert-Jan Lubberink en ben moeder van vier kinderen: drie van onszelf, de jongste is onze pleegdochter. Wij wonen alweer twintig jaar met plezier in IJhorst, een klein dorp op de grens van Overijssel en Drenthe. Naast het zorgen voor mijn gezin mag ik graag fitnessen, wandelen met de honden, lezen of een film kijken.

 Toen Kees en Geert-Jan twaalf jaar geleden met Fiscalys begonnen, ben ik bij hen aan het werk gegaan voor de secretariële ondersteuning. Maar na de geboorte van onze derde besloot ik mij geheel te wijden aan de verzorging van de kinderen. Dit beviel iedereen goed: Geert-Jan had voldoende tijd voor Fiscalys en ik had voldoende tijd voor onze kinderen. Nu de jongste naar de basisschool is, was de keuze om weer terug te keren bij Fiscalys snel gemaakt. Weliswaar onder schooltijd, maar wel weer elke dag op kantoor. Het is heel fijn om weer terug te zijn: de organisatie is meer gedigitaliseerd en werkt daardoor een stuk efficiënter dan twaalf jaar geleden.

 Ik ben werkzaam vanuit kantoor De Wijk. Ik zal u vast wel een keer via mail of telefoon mogen begroeten. Dan weet u wie u aan de lijn hebt.