28 feb 2019

Begin januari zijn wij gaan werken met Validsign.

 Met de hosted service van ValidSign kunnen wij u voortaan uitnodigen om documenten digitaal te ondertekenen. Dat kan op elk apparaat gebeuren, gemakkelijk, veilig en veel sneller dan met pen en papier. U ontvangt een melding om het document te bekijken, waarna ondertekening kan plaatsvinden. Dat gebeurt in een geheel beveiligde en betrouwbare cloud-omgeving. U krijgt daarna een uitgebreid elektronisch ontvangstbewijs. Dit wordt automatisch in uw eigen archief opgeslagen.

Hoe werkt het concreet?

U ontvangt van ons een sms met een toegangscode en een email met het te ondertekenen document. U voert de sms code in om toegang te krijgen tot het document. In het geopende document ondertekent u door op de betreffende knop te klikken. Het document wordt dan getekend aan ons retour gezonden. Op het moment dat wij het document ontvangen hebben, is het voor u te downloaden voor uw eigen administratie.

Met onze nieuwe aanpak willen wij u niet alleen sneller van dienst zijn, maar ook een bijdrage leveren aan een beter milieu.