Medisch specialisten

Hans-Jurgen Mager en Marjolein Rentinck, beide werkzaam als medisch specialist, zijn al jaren een tevreden klant bij Kees Hinderks van Fiscalys.

Van mond-tot-mond

Op aanraden van een collega, die ook zeer tevreden was over de dienstverlening van Kees, hebben Hans-Jurgen en Marjolein in 2001 gekozen voor Kees Hinderks.

“In meer geïnteresseerd dan alleen maar de cijfers”

Persoonlijke benadering en advies op maat

Gevraagd naar de kernkwaliteiten van Fiscalys en Kees, noemen Hans-Jurgen en Marjolein eensgezind de persoonlijke benadering en de goede bereikbaarheid: “Kees is goed op de hoogte van onze (financiële) situatie. Bovendien is hij bijzonder prettig in de omgang, en in meer geïnteresseerd dan alleen maar de cijfers. Ook is het bijzonder prettig dat hij s avonds bij ons thuis langs kan komen voor een bespreking.”

Hans-Jurgen Mager is werkzaam als longarts in het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein/Utrecht, en houdt zich met name bezig met de aandachtsgebieden pulmonale vaatziekten en endobronchiale interventies. Zijn partner Marjolein Rentinck is werkzaam als internist-oncoloog in het Tergooi-ziekenhuis, aandachtsgebied oncologie.